Saturday, 27 June 2015

At score TEGNESERIEALBUMS på biblo - igen


Jeg var en smut på biblo i går og lige i det jeg skal hjem, slår det mig, at jeg skal spørge bibliotekaren, om hvornår der er bogsalg i Korsør igen (Korsør, fordi de altid har tegneseriealbums med på udsalgene). Hun kigger på en skærm og siger: "Nu!" Så jeg hoppede på en bus og rejste de næsten 500 mil til skodbyen Korsør. Jeg havde 90 minutter til at gennemgå de ugudeligt mange lange rækker af frasorterede bøger og albums.
Desværre var der ikke ret mange tegneserier denne gang, men jeg snuppede næsten alt det, der var. Yay! Og selvom de 8 albums/graphic novels ikke er ret meget i forhold til sidste gang, så var det alligevel nok. De tre "Aya fra Yopougon" var hele turen værd. De er alle omkring 100 sider, jeg har allerede læst bind 1 og det er helt fantastisk.
Jeg slog "Aya" op på nettet og hvis jeg havde givet nypris for dem, havde de 3 sat mig 600 kroner tilbage!! Jeg gav 25 kr. for hele posen (som også indeholdt 3 bøger af den slags uden billeder). Alle albums var i rigtig god stand (pånær "Basserne"-albummet, som er rimelig smadret - men det har sgu også sin charme), man skulle næsten tro, de har stået i bibliotekets magasin det meste af tiden.


Og som man kan se af første billede, fik jeg to ex af Henrik Rehrs "Blodbryllup" med hjem! Af en eller anden grund havde biblioteks-indbindingscentralen given dem rygge med forskellige farver, og da jeg i farten blot så, at der stod Henrik Rehr (hvilket var nok til at de skulle med hjem), så ragede jeg altså dem begge til mig.

PS: overskriften er en reference til dette tidligere indlæg.

No comments:

Post a Comment