Saturday, 27 June 2015

At score TEGNESERIEALBUMS på biblo - igen igen
Jeg elsker sgu biblioteksbogudsalg! Jeg ser netop på Pegasus' hjemmeside, at nr. 1 af albumserien TIM & THOMAS (Tif et Tondu, Belgien) koster 150 dask i ALMINDELIG BRUGT STAND, altså ikke engang mint condition (de har den slet ikke i mint). Og hos Faraos Cigarer står albummet i Very Fine/Near Mint til 300 kr (hvis de havde den hjemme i Mint ville den ha kostet 375 kr). Det var da helt vildt! Albummet kom for blot 15 år siden (som jo, er længe, men dog ikke længe i samlerøjemed, hvis man spørger undertegnede). Jeg har albummet i mint, men da jeg faldt over det på ugens bogudsalg snuppede jeg et par ekstra - faktisk snuppede jeg hele serien (3), selvom jeg har den i forvejen. Jeg mener til en krone stykket (1!!!), ikk'os.

Jeg er udmærket godt klar over, at tidligere biblioteksudgaver ikke er specielt meget værd blandt samlere, men hvis man står og mangler gamle albums i en serie, så er biblo-salg altså rigtig gode (og jo, jeg er udmærket klar over det koncept, at man kan *låne* tegneserier på bibliotekerne, men jeg kan nu engang godt lide at *eje*). Og hvis man som jeg ikke har 150 kroner til at smide efter både det ene og det andet album fra et antikvariat, så er det sgu dæjligt.

(og nej, der er ikke nogen små børn, der nu står og græder, fordi en væmmelig gammel mand har taget de gode ting. Tegneserieudsalget kørte tors, fre, og lørdag og i de tre dage så jeg to (2!) børn! Den ene en pige, der uinteresseret bladrede lynhurtigt gennem et par mangabøger, og den anden en snotunge på en stol, "Moar, skal vi ikke snart gå". Så nej, jeg har sgu ingen dårlig samvittighed, haha).

I øvrigt fortalte en bibliotekar mig for nyligt, at de brænder mange af de bøger, der ikke bliver solgt! Ja, hva' gi'r du!! (jeg forsøgte at pirke til hendes dårlige samvittighed ved at kommenterer, at det mindede om fortidens bogafbrændinger (har man ikke en bedre kommentar kan man altid smide Hitler og Nazisterne-kortet på bordet). Det virkede dog ikke og hun grinede bare.

No comments:

Post a Comment