Saturday, 5 October 2019

En nyhed så fantastisk, at ... den bare er fantastisk!!!Inspektør Canardo udkommer snart igen på dansk!!!

Det er Karsten Bøttchers forlag Comic Factory, som skal stå for udgivelsen. I et svar til mig i gruppen Tegneserieentusiasterne siger Karsten, at man vil begynde med nr. 0 (som ikke udkom oprindeligt på dansk - albummet er på 80 sider og indeholder seriens første, korte historier og er ganske glimrende, skulle jeg hilse at sige - jeg har begge udgaver, som kom på tysk) og derefter inkludere fire (4!!!) album i hver udgivelse. I de tyske intégrale-udgivelser, som jeg har, har man "kun" inkluderet tre album i hver.

I den første nye danske udgivelse (efter nr. 0) vil man med andre ord næsten komme ud over de i Danmark tidligere udgivne album (Carlsen udgav nr. 1-5 i starten af 80'erne). 


Jeg håber, oversættelsen bliver god. Allerhelst håber man jo, at forlaget får Søren Vinterberg sat på til at oversætte igen. Bøttcher oplyser ingen udgivelsesdato, men "snart". Jeg glæder mig sateme! 


EDIT: Bøttcher oplyser, at det VIL blive Søren Vinterberg, som kommer til at stå for den danske oversættelse. Herfra skal der lyde et "tak", og et klap på skulderen. Jeg gi'r en øl i lufthavnen!!!

Læs mine gamle indlæg om serien her. 

2 comments:

  1. Det lyder barsuperduper :) Glæder mig, for jeg i årtier ønsket mig flere album i denne serie :)

    ReplyDelete