Sunday, 13 March 2022

Blog (delvist) om western-tegneserier


Jeg vil lige gøre opmærksom på Søren Jacobsens blog "Rygende revolvere", som er tilegnet western-popkultur, hvad enten der er tale om cowboyfilm, cowboypocketbøger eller (og mest interessant for denne blog) cowboytegneserier! 

Søren stod tidligere bag Danmarks bedste blog om horrorfilm, "Skræk og rædsel", men nu er det "Rygende revolvere", som det gælder 100 %. Nuvel, det betyder så ikke, at man bliver begravet i posteringer fra bloggen - faktisk slet ikke. 

Der sker ikke så meget, men så på den anden side, de fleste blogs er døde, og de fleste blog-læsere gider ikke checke de gamle blogs mere. Trist! (siger den gamle blog-redaktør). Oh well, interesserede kan i alt fald checke "Rygende revolvere" lige her. 

2 comments:

 1. Well, nu har Rygende Revolvere reelt ingen læsere, så det er virkelig for hyggens skyld - og helt uforpligtende.

  ReplyDelete
  Replies
  1. That's the spirit!

   Da jeg på et tidspunkt i Sørensen-forummet vist nok klynkede over, at jeg næsten heller ikke havde nogen læsere på Lejemorderen, så kommenterede Henrik Rytter, at man skulle lave den slags for sin egen skyld, ikke læsernes. Og, tja, det er der vel noget om. Det kan man tillade sig, når man ikke skal leve af det, som på en "rigtig" avis eller tv-station.

   Delete